toggle menu
sliderkuva

Vastuullisuus

Honpumet on perinteikäs perheyritys jo kolmannessa polvessa, joka kantaa vastuunsa Sastamalalaisena ja kotimaisena työllistäjänä.

Asiakastarpeet ovat laatupolitiikkamme lähtökohta. Tuotannossamme korostuu pyrkimys uusimman tekniikan hyödyntämiseen niin koneistuksen kuin laadunvarmistuksenkin osalta. Uusin tekniikka mahdollistaa työkappaleiden nopeat läpäisyajat ja minimoi keskeneräisen tuotannon. Piensarjatuotannossamme korostamme ammattitaitoa. Jokainen vastaa omasta työstään osana toimitusketjua asiakkaalta asiakkaalle. Mottomme on: ”Ensimmäisellä kerralla oikein ja paremmin seuraavalla”.

Ympäristöasioista huolehdimme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tuotannosta syntyvät lastut ja ylijäämäinen raaka-aine toimitetaan uudelleen sulatettavaksi. Leikkuunesteet toimitetaan Fortumille asianmukaiseen kierrätykseen. Erilaiset hyötyjätteet toimitetaan paperin, pahvin, muovien ja rautametallien osalta kierrätykseen sekä puujäte poltettavaksi. Käyttämämme kappaleiden pesuprosessi on kemikaalivapaa. Lämmitysmuotomme on maalämpö. Ympäristösertifikaatti työn alla.

Työterveys- ja turvallisuusasioita hoidamme yhteistyössä ulkopuolisten ammattitahojen kanssa. Työntekijöillemme kustannetaan vakuutusyhtiön myöntämä vapaaehtoinen työkykyvakuutus.

Laatujärjestelmällämme on ISO9001:2015 mukainen sertifikaatti.